Personvern

Personvernerklæring for Belgian Craft Beers, eier av http://belgiancraftbeers.com/

1) Personvern garanterer

Å sikre personvernet til besøkende på http://belgiancraftbeers.com/ er en viktig oppgave for oss. Det er derfor vi beskriver i vår personvernerklæring hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker denne informasjonen.

2) Tillatelse

Ved å bruke informasjonen og tjenestene på http://belgiancraftbeers.com/ godtar du vår personvernerklæring og vilkårene og betingelsene vi har inkludert her.

3) Spørsmål

Hvis du ønsker å motta mer informasjon, eller hvis du har spørsmål om personvernerklæringen til Belgian Craft Beers og spesifikt http://belgiancraftbeers.com/, kan du kontakte oss på e-post. Vår e-postadresse er Sales@belgiancraftbeers.com.

4) Overvåk besøkendes atferd

http://belgiancraftbeers.com/ maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Vi overvåker også hvor besøkende besøker nettstedet for første gang og fra hvilken side de forlater. Vi holder denne informasjonen anonymt, og den er ikke knyttet til annen personlig informasjon her.

5) Bruk av informasjonskapsler

http://belgiancraftbeers.com/ plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Deaktiver informasjonskapsler

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler. Du gjør dette ved å bruke alternativene i nettleseren din. Du finner mer informasjon om disse alternativene på nettstedet til leverandøren av nettleseren din.

7) Informasjonskapsler fra tredjeparter

Det er mulig at tredjeparter, som Google, annonserer på nettsiden vår eller at vi bruker en annen tjeneste. I noen tilfeller plasserer disse tredjepartene informasjonskapsler for dette. Disse informasjonskapslene kan ikke påvirkes av http://belgiancraftbeers.com/.

8) Våre annonsører

Flere parter annonserer på http://belgiancraftbeers.com/, som alle plasserer sine egne informasjonskapsler.

Disse annonsørene bruker teknologi for annonsene sine og lenkene i annonsene som gjenkjennes direkte av nettleseren din. De bruker blant annet automatisk gjenkjenning av IP-adresser som sendes direkte til annonsøren.

I tillegg brukes informasjonskapsler, javascript og muligens web-beacons for å overvåke hvor effektive kampanjene til disse partene er. http://belgiancraftbeers.com/ har verken innflytelse eller kontroll over informasjonskapslene, javascript og web-beacons som brukes av våre annonsører.

9) Personvernregler for annonsører / tredjeparter

For mer informasjon om personvernreglene til våre annonsører og tredjeparter knyttet til denne nettsiden, vennligst besøk nettsidene til disse respektive partene. http://belgiancraftbeers.com/ kan ikke påvirke disse informasjonskapslene og personvernreglene for informasjonskapsler plassert av tredjeparter. Disse informasjonskapslene er utenfor rammen av personvernerklæringen til http://belgiancraftbeers.com/.

Belgian Craft Beers, som ligger på Aarledijk 82 2382 Poppel, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen.

Personlige data som vi behandler

Belgian Craft Beers behandler personopplysningene dine fordi du bruker tjenestene våre og / eller fordi du selv gir dem. Nedenfor finner du en oversikt over personopplysningene vi behandler:

- Voor- en achternaam
- Sex
- Adresgegevens
- Telefonnummer
- E-postadresser
- IP-adresse
- Andre personlige data som du aktivt oppgir, for eksempel ved å opprette en profil på dette nettstedet, i korrespondanse og per telefon
- Stedsdata
- Informasjon om dine aktiviteter på nettstedet vårt
- Nettleser og enhetstype
- Bankkontonummer
Spesielle og / eller sensitive personopplysninger som vi behandler

Nettstedet vårt og / eller tjenesten har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende under 18 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldrene eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke sjekke om en besøkende er eldre enn 18 år. Vi anbefaler derfor foreldre å være involvert i online-aktivitetene til barna sine, for å forhindre at data om barn samles inn uten foreldrenes samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet personlig informasjon om en mindreårig uten denne tillatelsen, kan du kontakte oss på sales@belgiancraftbeers.com, og vi vil slette denne informasjonen.

For hvilken grunn og på hvilket grunnlag behandler vi personopplysninger

Belgian Craft Beers behandler personopplysningene dine for følgende formål:

- Het afhandelen van uw betaling
- Sende vårt nyhetsbrev og / eller reklamebrosjyre
- Du kan få meldinger om e-post hvis dette er nødvendig for vår tjenesteverlening uit te kan voeren
- For å informere deg om endringer i våre tjenester og produkter
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Belgian Craft Beers analyserer din oppførsel på nettstedet for å forbedre nettstedet og tilpasse utvalg av produkter og tjenester til dine preferanser.
- Belgian Craft Beers behandler også personopplysninger hvis vi er juridisk forpliktet til det, for eksempel informasjon vi trenger for selvangivelsen.
Automatisert beslutningsprosess

Belgian Craft Beers tar ikke beslutninger basert på automatisert behandling av forhold som kan ha (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er avgjørelser som tas av dataprogrammer eller -systemer, uten å involvere en person (for eksempel en ansatt i Belgian Craft Beers).

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Belgian Craft Beers lagrer ikke personopplysningene dine lenger enn det som er strengt nødvendig for å oppnå formålene dine blir samlet inn for. Vi bruker en oppbevaringsperiode på 7 år for å kunne oppfylle forpliktelsene med hensyn til lovgivning og forskrifter.

Belgian Craft Beers vil ikke selge informasjonen din til tredjepart, og vil bare gi den hvis dette er nødvendig for gjennomføring av avtalen vår med deg eller for å overholde en juridisk forpliktelse. Vi inngår en prosessoravtale med selskaper som behandler dataene dine på våre vegne for å sikre samme nivå av sikkerhet og konfidensialitet for dataene dine. Belgian Craft Beers er fortsatt ansvarlig for disse prosessene.

Cookies, eller lignende teknikker, som vi bruker

Belgian Craft Beers bruker funksjonelle, analytiske og sporingscookies. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din første gang du besøker dette nettstedet. Belgian Craft Beers bruker informasjonskapsler med en rent teknisk funksjonalitet. Disse sikrer at nettstedet fungerer som det skal, og at for eksempel dine foretrukne innstillinger blir husket. Disse informasjonskapslene brukes også til å få nettstedet til å fungere ordentlig og for å optimalisere det. I tillegg plasserer vi informasjonskapsler som holder oversikt over surfeatferden din slik at vi kan tilby tilpasset innhold og annonser. Ved ditt første besøk på nettstedet vårt har vi allerede informert deg om disse informasjonskapslene og bedt om tillatelse til å plassere dem. Du kan velge bort informasjonskapsler ved å stille nettleseren din slik at den ikke lenger lagrer informasjonskapsler. I tillegg kan du også slette all informasjon som tidligere er lagret via innstillingene i nettleseren din. For en forklaring, se: https://veiliginternetten.nl/themes/situation/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Se, endre eller slette data

Du har rett til å se, rette eller slette dine personlige data. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt til databehandlingen eller motsette deg behandlingen av dine personlige data fra Belgian Craft Beers, og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende en forespørsel til oss om å sende personopplysningene vi har om deg i en datafil til deg eller en annen organisasjon som er nevnt av deg. Du kan sende en forespørsel om tilgang, korrigering, sletting, dataoverføring av dine personlige data eller forespørsel om kansellering av ditt samtykke eller innsigelse mot behandlingen av dine personlige data til sales@belgiancraftbeers.com. For å sikre at anmodningen om tilgang er kommet av deg, ber vi deg sende en kopi av ID-en din med forespørselen. Gjør passbildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, stripen med tall nederst i passet), passnummer og statsnummer (BSN) svart i denne kopien. Dette er for å beskytte personvernet ditt. Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig, men innen fire uker. Belgian Craft Beers vil også påpeke at du har muligheten til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsmyndigheten, den nederlandske databeskyttelsesmyndigheten. Dette kan gjøres via følgende lenke: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan beskytter vi personopplysninger

Belgian Craft Beers tar beskyttelsen av dine data på alvor og tar passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket utlevering og uautorisert modifikasjon. Hvis du har inntrykk av at dataene dine ikke er riktig sikret eller det er indikasjoner på misbruk, kan du kontakte vår kundeservice eller via sales@belgiancraftbeers.com