Sekretessmeddelande

Integritetspolicy för Belgian Craft Beers, ägare till http://belgiancraftbeers.com/

1) Sekretessgarantier

Att säkerställa integriteten för besökarna på http://belgiancraftbeers.com/ är en viktig uppgift för oss. Det är därför vi beskriver i vår integritetspolicy vilken information vi samlar in och hur vi använder denna information.

2) Tillstånd

Genom att använda informationen och tjänsterna på http://belgiancraftbeers.com/ samtycker du till vår integritetspolicy och de villkor som vi har inkluderat häri.

3) Frågor

Om du vill få mer information, eller har frågor om integritetspolicyn för Belgian Craft Beers och specifikt http://belgiancraftbeers.com/, kan du kontakta oss via e-post. Vår e-postadress är Sales@belgiancraftbeers.com.

4) Övervaka besökarnas beteende

http://belgiancraftbeers.com/ maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Vi övervakar också var besökarna först besöker webbplatsen och från vilken sida de lämnar. Vi behåller denna information anonymt och är inte länkade till annan personlig information här.

5) Användning av kakor

http://belgiancraftbeers.com/ plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Inaktivera kakor

Du kan välja att inaktivera cookies. Du gör detta genom att använda möjligheterna i din webbläsare. Du kan hitta mer information om dessa alternativ på din webbläsare.

7) Cookies från tredje part

Det är möjligt att tredje part, såsom Google, annonserar på vår webbplats eller att vi använder en annan tjänst. I vissa fall placerar dessa tredje parter cookies för detta. Dessa cookies kan inte påverkas av http://belgiancraftbeers.com/.

8) Våra annonsörer

Flera parter annonserar på http://belgiancraftbeers.com/, som alla placerar sina egna cookies.

Dessa annonsörer använder teknik för sina annonser och länkarna i sina annonser som omedelbart känns igen av din webbläsare. Bland annat använder de automatiskt IP-adressigenkänning som skickas direkt till annonsören.

Dessutom används cookies, javascript och eventuellt webb-beacons för att övervaka hur effektiva dessa partiers kampanjer är. http://belgiancraftbeers.com/ har varken inflytande eller kontroll över cookies, javascript och webbfyrar som används av våra annonsörer.

9) Integritetspolicy för annonsörer / tredje parter

För mer information om integritetspolicyn för våra annonsörer och tredje parter som är associerade med denna webbplats, besök dessa respektive parters webbplatser. http://belgiancraftbeers.com/ kan inte påverka dessa cookies och integritetspolicyn för cookies som placeras av tredje part. Dessa cookies ligger utanför omfattningen av integritetspolicyn för http://belgiancraftbeers.com/.

Belgian Craft Beers, beläget på Aarledijk 82 2382 Poppel, ansvarar för behandlingen av personuppgifter som visas i detta integritetsförklaring.

Personuppgifter som vi behandlar

Belgian Craft Beers behandlar dina personuppgifter eftersom du använder våra tjänster och / eller för att du själv tillhandahåller dem. Nedan hittar du en översikt över de personuppgifter som vi behandlar:

- Voor- en achternaam
- Sex
- Adresgegevens
- Telefonnummer
- Epostadress
- IP-adress
- Andra personuppgifter som du aktivt tillhandahåller, till exempel genom att skapa en profil på den här webbplatsen, i korrespondens och per telefon
- Platsdata
- Information om dina aktiviteter på vår webbplats
- Webbläsare och enhetstyp
- Bankkontonummer
Särskilda och / eller känsliga personuppgifter som vi behandlar

Vår webbplats och / eller tjänst avser inte att samla in uppgifter om webbplatsbesökare under 18 år. Om de inte har tillstånd från föräldrar eller vårdnadshavare. Vi kan dock inte kontrollera om en besökare är över 18 år. Vi rekommenderar därför att föräldrar är involverade i sina barns onlineaktiviteter för att förhindra att data om barn samlas in utan föräldrars samtycke. Om du är övertygad om att vi har samlat in personlig information om en minderårig utan detta tillstånd, vänligen kontakta oss på sales@belgiancraftbeers.com så tar vi bort denna information.

För vilket ändamål och på vilken grund behandlar vi personuppgifter

Belgian Craft Beers behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:

- Het afhandelen van uw betaling
- Skicka vårt nyhetsbrev och / eller reklambroschyr
- Du kan bellen av e-postmeddelanden om detta krävs är om vår tjänstverlening uit te kan voeren
- För att informera dig om förändringar i våra tjänster och produkter
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Belgian Craft Beers analyserar ditt beteende på webbplatsen för att förbättra webbplatsen och anpassa utbudet av produkter och tjänster efter dina önskemål.
- Belgian Craft Beers behandlar också personuppgifter om vi är lagligt skyldiga att göra det, till exempel information som vi behöver för vår skattedeklaration.
Automatiserat beslutsfattande

Belgian Craft Beers fattar inte beslut baserade på automatiserad bearbetning i frågor som kan få (betydande) konsekvenser för människor. Detta är beslut som fattas av datorprogram eller system utan att involvera en person (till exempel en anställd hos Belgian Craft Beers).

Hur länge lagrar vi personuppgifter

Belgian Craft Beers lagrar inte dina personuppgifter längre än vad som är absolut nödvändigt för att förverkliga de mål som dina uppgifter samlas in för. Vi använder en lagringsperiod på 7 år för att kunna uppfylla de fastställda skyldigheterna med avseende på lagar och förordningar.

Belgian Craft Beers säljer inte dina uppgifter till tredje part och tillhandahåller den endast om detta är nödvändigt för att fullgöra vårt avtal med dig eller för att följa en juridisk skyldighet. Vi ingår ett processoravtal med företag som behandlar dina uppgifter för våra räkning för att säkerställa samma säkerhetsnivå och konfidentialitet för dina uppgifter. Belgian Craft Beers förblir ansvarig för dessa bearbetningsoperationer.

Kakor eller liknande tekniker som vi använder

Belgian Craft Beers använder funktionella, analytiska och spårande cookies. En cookie är en liten textfil som lagras i webbläsaren på din dator, surfplatta eller smartphone när du först besöker denna webbplats. Belgian Craft Beers använder kakor med en rent teknisk funktionalitet. Dessa säkerställer att webbplatsen fungerar korrekt och att till exempel dina önskade inställningar kommer ihåg. Dessa kakor används också för att få webbplatsen att fungera korrekt och för att optimera den. Dessutom placerar vi kakor som följer ditt surfbeteende så att vi kan erbjuda anpassat innehåll och annonser. Vid ditt första besök på vår webbplats har vi redan informerat dig om dessa cookies och bad om tillstånd att placera dem. Du kan välja bort cookies genom att ställa in din webbläsare så att den inte längre lagrar cookies. Dessutom kan du också ta bort all information som tidigare sparats via inställningarna i din webbläsare. För en förklaring, se: https://veiliginternetten.nl/themes/s Situation / cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee /

Visa, ändra eller ta bort data

Du har rätt att se, korrigera eller radera dina personuppgifter. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke till databehandlingen eller invända mot behandling av dina personuppgifter av belgiska Craft Beers och du har rätt till dataportabilitet. Detta innebär att du kan skicka en begäran till oss om att skicka de personuppgifter som vi har om dig i en datafil till dig eller en annan organisation som nämns av dig. Du kan skicka en begäran om åtkomst, korrigering, radering, dataöverföring av dina personuppgifter eller begäran om avbokning av ditt samtycke eller invändning mot behandlingen av dina personuppgifter till sales@belgiancraftbeers.com. För att se till att begäran om åtkomst har gjorts av dig ber vi dig skicka en kopia av ditt ID med begäran. Gör ditt passfoto, MRZ (maskinläsbar zon, remsan med nummer längst ner i passet), passnummer och medborgarservicenummer (BSN) svart i denna kopia. Detta är för att skydda din integritet. Vi kommer att svara på din begäran så snart som möjligt, men inom fyra veckor. Belgian Craft Beers vill också påpeka att du har möjlighet att lämna in ett klagomål till den nationella tillsynsmyndigheten, den nederländska dataskyddsmyndigheten. Du kan göra detta via följande länk: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hur vi skyddar personuppgifter

Belgian Craft Beers tar skyddet av dina uppgifter på allvar och vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst, oönskad avslöjande och obehörig modifiering. Om du har intrycket av att dina uppgifter inte är säkrad på rätt sätt eller att det finns tecken på missbruk, kontakta vår kundtjänst eller via sales@belgiancraftbeers.com